Iemand doorverwijzen…Ik ben hulpverlener:
Door middel van het invullen van een doorverwijsbrief kunt u kinderen (en indien nodig volwassenen) van een gezin in financiële nood doorverwijzen naar 't Ensemble.
't Ensemble geeft de voorkeur aan CAW, OCMW en Kind & Gezin. Met deze instanties hebben wij een nauw contact.
We vertrouwen echter op uw professionaliteit om te bepalen of de persoon/personen in kwestie daadwerkelijk in aanmerking komt/komen voor gratis kleding. Het doorverwezen gezin kan zich daarna met de brieven aanmelden tijdens onze openingsuren. Voor de andere gezinsleden houden we de prijzen bewust laag (max. €3). Zo blijft het voor iedereen haalbaar om bij ons te winkelen.
Misbruik van het systeem kan onze werking verstoren en zelfs bedreigen. We vragen dan ook uitdrukkelijk te handelen in eer en geweten. Bij twijfel over de echtheid van de doorverwijzing, nemen wij mogelijks contact met u op.


Ik ben geen hulpverlener:
Misschien ken je iemand met een duidelijke kledingbehoefte, maar ben je zelf geen erkende hulpverlener. Zorg er dan voor dat de persoon in het bezit komt van de gepaste doorverwijsbrief. 't Ensemble geeft de voorkeur aan CAW, OCMW en Kind & Gezin. Met deze instanties hebben wij een nauw contact.
Met een ingevulde brief kan de toekomstige klant dan zelf bij 't Ensemble winkelen.

De wereld biedt genoeg voor ieders behoefte, maar niet voor ieders hebzucht.
Mahatma Ghandi