Kleding inleveren

Particulieren
We zijn altijd op zoek naar tweedehands kleding (baby, kinderen of volwassenen), schoeisel, toebehoren (buggy, fietshelm, skeelers, ...). Alle soorten en maten zijn welkom!
Het ingeleverde materiaal wordt gesorteerd op kwaliteit. Wij aanvaarden daardoor geen kleding e.a. die te gedragen of bevuild zijn.

Je kan steeds bij ons terecht tijdens onze openingsuren op zaterdag van 9u30 tot 12u30. Mocht een ander tijdstip u beter schikken, dan kunt u contact opnemen voor het maken van een afspraak.

Bedrijven
't Ensemble wil mensen in armoede helpen om verder te komen in de maatschappij. Nieuwe kleding geeft je een zelfverzekerde houding en helpt om je sociaal sterker te voelen: sterker op weg naar het sollicitatiegesprek. Sterker tussen je klasgenootjes op het schoolplein.

U kunt ons helpen door kleding, schoeisel, textiel of inventaris aan ons te doneren.

Wellicht hebt u kleding, schoeisel of andere artikelen over na een solden-periode, of heeft u nog materiaal in uw magazijn van het vorige seizoen. Voor het schenken van kleding, schoeisel, textiel, of andere, kan u bij ons een attest bekomen tot het verkrijgen van belastingvoordeel.

De wereld biedt genoeg voor ieders behoefte, maar niet voor ieders hebzucht.
Mahatma Ghandi